7.png
Увага до клієнтів - запорука нашого успіху

   068 308 58 73    097 777 59 78    068 440 96 77
   098 803 50 75    098 138 91 74    095 534 28 15

   Робота лінії консультацій: 08:00-19:00 год.

Чому бізнесу варто обрати хмарний захищений носій?

up

завантаження (1).png

Чи знаєте ви, що цифровий хмарний підпис може значно спростити життя будь-якому бізнесу, незалежно від його розмірів і оборотів? Зараз цифровий підпис набуває все більшої популярності серед підприємців. Одні обирають його за функціональність та зручність, інші — за можливість постійного онлайн-доступу до свого ключа. Однак, зберігання свого підпису саме на хмарному захищеному носієві має багато переваг, про які варто знати кожному підприємцю. Про них ми й розповімо далі, а також розкажемо, що таке CloudKey та назвемо причини, які доведуть, що хмарним електронним підписом варто розпочати користуватися вже сьогодні. 

Якщо ви підприємець, то напевне вам часто доводиться підписувати купу документів: звіти, акти, рахунки та інше. Існує два варіанти ведення документообігу — паперовий та електронний. Якщо ви цінуєте всій час та кошти, то напевне вже давно перейшли на електронний документообіг.   

Якщо ж ви вже давно подбали про свій бізнес та перейшли на ЕДО, тоді ви вже перевірили всі вигоди на власному досвіді. Тепер ми пропонуємо дізнатися більше про хмарний захищений носій, який зберігає ваш ЕП та дозволяє зекономити і полегшити роботу ще більше. 

Зараз ви напевне використовуєте КЕП (кваліфікований електронний підпис) — цифровий аналог власноручного підпису, а зберігаєте його на токені (зовнішній носій у вигляді флешки). Саме КЕП вже понад десятиліття використовує сучасний бізнес та держоргани. Однак він теж має нюанси — його можна отримати тільки у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, а потім завжди тримати флешку з підписом у кишені. Але, в епоху цифровізації, коли з собою можна навіть гаманець не брати, адже всі картки давно в телефоні, флешку можна забути або навіть загубити. Тоді ж на відновлення КЕП та повторне відвідування центру видачі доведеться витратити додатковий час. Але ж таких ситуацій точно можна уникнути і ми знаємо як.

 


завантаження (2).png

Безпечний та надійний 

Хмарний захищений носій надійно зберігається у сховищі провайдера довірчих послуг, надійність якого підтверджена КСЗІ, що пройшла державну експертизу і має атестат відповідності. Важливо те, що хмарний CloudKey повністю відповідає вимогам законодавства та, відповідно до ст. №2155 “Про електронні довірчі послуги”, є засобом кваліфікованого електронного підпису. 

Підписувати документи своїм ЕП, що зберігається на хмарному захищеному носієві,  може тільки автор ключа після успішної аутентифікації. Кожен ключ надійно захищений паролем, без знання якого виконати операції з підписання документів неможливо.  


завантаження (3).png


Зручний та простий 

CloudKey зберігає КЕП у хмарі, а власник має доступ до свого ключа 24/7. Флешку ж потрібно завжди носити з собою, а щоб застосувати підпис, потрібен тільки комп’ютер чи ноутбук з usb-портом — це дуже незручно. Доводиться постійно враховувати всі фактори, які можуть вплинути на підписання документів та затягнути процеси погодження у часі. З хмарним ключем таких проблем не існує в принципі. Ключ завжди доступний для власника, а підписати документи можна хоч зі смартфона. 


завантаження (4).png

Функціональність + універсальність

CloudKey підтримується всіма програмними продуктами компанії: M.E.Doc, СОТА, FlyDoc, які нині використовує у своїй роботі більшість підприємств України. Також вже розпочато процес під’єднання до усіх чинних державних сервісів.

КЕП, що зберігається у хмарі, можна підписувати та погоджувати будь-які документи. Він повністю задовольняє потреби бізнесу та дозволяє засвідчувати акти, рахунки, договори, видаткові і податкові накладні, а також будь-які інші документи.  

Ключ є універсальним, адже, за потреби, власник може надати доступ, наприклад, до печатки підприємства, своїм уповноваженим особам. Це значно спрощує процес документообігу та пришвидшує терміни погодження документів. 


завантаження (5).png


Швидко та дуже вигідно 

Ми добре розуміємо, що час — це гроші. CloudKey допомагає бізнесу прискорювати усі бізнес-процеси так, що погодження документів може займати кілька хвилин. Ми навіть не будемо порівнювати терміни з паперовим документообігом,  адже вигода беззаперечна. Хмарний захищений носій CloudKey виграє у швидкісних перегонах з будь-яким КЕП на ринку. Зараз користувач не має жодних обмежень у пристроях, з яких відбувається підписання документів та у доступі до свого КЕП, адже ключ завжди поруч — 24 години на добу та 7 днів на тиждень.

 
завантаження (6).png





up


up