7.png
Увага до клієнтів - запорука нашого успіху

   068 308 58 73    097 777 59 78    068 440 96 77
   098 803 50 75    098 138 91 74    095 534 28 15

   Робота лінії консультацій: 08:00-19:00 год.

Відгуки студентів НУВГП про курси «M.E.Doc»

up
17.11.2017

17 листопада 2017 року закінчилися чергові курси по програмі «M.E.Doc»

Відгуки наших слухачів:

Головко Валерія Анатоліївна, ПрАТ "Агроресурс" – мала можливість пройти курс лекцій по програмі «M.E.Doc». Викладення матеріалу було зрозуміле, що давало можливість швидко виконати практичні завдання. Зауважень до викладеного матеріалу немає, все зрозуміло. Дякую Вірі та Каті.

Огородник Оксана Володимирівна, ТзОВ "Папірінвест" – вже багато років працюю з цією програмою. Користувалась завжди лише суто необхідними функціями. Тут дізналась і взяла для себе деякі цікавих і потрібних для своєї роботи програмних налаштувань. Побажання: зробіть, будь ласка, маленьку брошурку з тим об’ємом інформації, якою володіє лектор.

Павловець Галина Русланівна – загалом курси справили на мене приємне враження. Так, як я до цього не працювала з подібними програмами, то для мене Medoc – це приємний досвід. Навчання проходило на доступному для мене рівні. Пояснювали усе зрозуміло та чітко. Коли у мене виникали проблеми, то мої наставниці: Віра та Катя завжди мені допомагали, жодного разу не відмовили. Я вдячна їм за це. Також хочу подякувати компанії «Штурман» за те, що надали мені можливість навчатися у них. Думаю, що в майбутньому мені пригодяться ці знання, які я отримала на курсах.

Власюк Валентина Вікторівна – вдячна компанії «Штурман» за надану можливість пройти курси електронного документообігу по програмі «M.E.Doc». Інформація для мене була подана є доступною та зрозумілою для розуміння. Дуже швидко можна ознайомитися та працювати в цій програмі. Отримані навики є дуже актуальними оскільки на даний час все робиться автоматизовано, тому я думаю, що в подальшому моєї роботи вони стануть в пригоді.

Самедова Лейла Рауфівна – курси електронного документообігу мені сподобались, я дізналась багато нової інформації, яка знадобиться в моїй подальшій професійній діяльності. Вдячна компанії «Штурман» за проведення даних курсів. Викладачі курсів доступно подавали всю інформацію, допомагали коли виникали труднощі під час практичних робіт в програмі «M.E.Doc».

Ситнікова Аліна Олегівна – дуже вдячна компанії «Штурман» за можливість пройти курси електронного документообігу по програмі «M.E.Doc». Всі пояснення були доступними та зрозумілими. Курси мені сподобалися і до того ж я знаю, що отримані навики я зможу застосувати в майбутньому.

Крищук Ірина Леонідівна – я студентка Національного університету водного господарства та природокористування, дуже задоволена курсами «M.E.Doc». Викладачі дуже привітні, доступно всі пояснювали лекції. Навчання було цікавим і інформація була викладена доступно та легко, чітко, зрозуміло , досконало пояснювали матеріал. Я дуже вдячна Вірі та Катя за доступне пояснення інформації та те, що допомагали індивідуально освоїти «M.E.Doc».

Чубик Марія Василівна – я хочу висловити подяку вірі та Катерині за можливість прослухати курси по програмі «M.E.Doc». Віра та Катерина стисло та зрозуміло викладають теорію, щодо курсів M.E.Doc, що переплітаються з практичними заняттями, що дає можливість добре закріпити матеріал. Я дуже задоволена, що пройшла ці курси я гадаю, що здобуте навчання допоможе мені в майбутній роботі.

Єфанова Юлія Олексіївна – я студентка НУВПГ, спеціальності «Облік і аудит», ІІІ курсу. Протягом свого навчання я отримала гарні знання, позитивні враження, покращився інтерес до спеціальності, навчилася користуватися програмою. Матеріал викладами чітко, час курсів зручний як для студентів так і для тих хто працює. Вдячна дуже Вірі та Катерині, які вміло все пояснювали та не забули про індивідуальний підхід. Бажаю успіхів та натхнення.

Кир’ях Анна Ігорівна – враження від проходження курсів позитивне. Навчання проходило в дружній та теплій атмосфері:) Викладачі надавали інформацію доступно. Дякую за можливість для студентів НУВГП проходити дані курси безкоштовно.

Ковальчук Ірина Володимирівна – курс дуже сподобався, хороші викладачі. Курс проведений на гарному рівні. Викладачі ділилися нюансами програми Medoc. Особисто для себе після проходження даних курсів я підвищила рівень знань по встановленню та роботі з програмою «M.E.Doc» та веб-сервісу СОТА. Вдячна за можливість проходження даних курсів. Все було чудово!!!:)

Цикун Ольга Анатоліївна – мені дуже сподобалося навчальні курси по програмі «M.E.Doc», адже я дізналась багато нового та цікавого, почерпнула багата корисної інформації, яка в майбутньому мені стане в нагоді. Викладачі Віра та Катя дуже хороші, завжди допомагали та підказували, коли щось не виходило, а пояснюють так, що можна зрозуміти навіть незрозуміле. Води дуже допомогли освоїти основи програми. Курси пройшли надзвичайно швидко, було приємно відвідувати кожне заняття. Курси дають можливість, дізнатися та засвоїти багато інформації ІТ-Сфери, що стало для мене великим поштовхом до розвитку, дало сили та бажання заглибитись у чогось нового і знайти серед безлічі інформації те з чим подобається працювати. Загалом я отримала лише позитивні враження. Дякую, що дали таку можливість у вас навчатися. Бажаю вам завжди бути кращими та досягати нових вершин.

Сімощук Наталія Петрівна – навчальні курси по програмі «M.E.Doc» мені дуже сподобались, адже я дізналась багато нової інформації та покращила свої навики в програмі, а це я в впевнена допоможе мені в роботі в майбутньому. Викладачі Віра та Катя дуже хороші, доброзичливі, цікаво та доступно пояснюють матеріал. Було приємно працювати разом і я дуже вдячна за отримані знання. Бажаю успіхів.

Браценюк Марія Сергіївна – дякую компанії «Штурман» за можливість безкоштовно пройти курси по програмі «M.E.Doc». Велика подяка викладачам Вірі та Катерині за доступне пояснення матеріалу. На навчання було цікаво, інформація була викладена доступно та легко.

Зиль Марія Іванівна - дякую компанії «Штурман» за можливість безкоштовно пройти курси по програмі «M.E.Doc». Хороше пояснення, приємні викладачі, комфортні умови, це все дало змогу добре засвоїти матеріал.

Заклинська Аліна Ігорівна – по закінченню курсу хочеться подякувати компанії «Штурман» за можливість безкоштовно пройти курси по програмі «Medoc».Навчання походило в чудових умовах, робочій атмосфері. Ми відкрили для себе нові знання, які знадобляться нам у майбутньому. Ще хочеться подякувати Вірі та Катерині за хороше подання матеріалу.


2053

Повернутися до списку

up up